Caprice Crane

CAPRICE CRANE s-a nascut in Orasul Viselor, Hollywood. Cu o mama actrita si un tata moderator de talk-showuri distins cu un premiu Grammy pentru interviuri facute cu vedete ca Bob Dylan, Malcom X si altii, Caprice si-a dorit o cariera in televiziune. A studiat cinematografia la New York University, pentru a lucra apoi ca scenarista si realizatoare de emisiuni la MTV. A facut muzica de film, si-a deschis o casa de discuri, insa nici asta nu i-a fost de-ajuns, astfel ca a inceput sa scrie. Primul ei roman, Sunt aiurita si se ia! (Stupid and Contagious -- titlul reproduce un vers al hitului Smells Like Teen Spirit al formatiei Nirvana) apare in 2006 si cucereste instantaneu si definitiv publicul. Nu-i de mirare ca faimoasa Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, a furat un exemplar al cartii dintr-o librarie! | www.capricecrane.com
De acest autor:

1
Vai, ce-am uitat!

Autoarea bestsellerului Sunt aiurită şi se ia! revine cu un nou roman senzaţional!
Publicat în peste 15 ţări, Vai, ce-am uitat! a câştigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick-lit al anului 2007.

...detalii
2
Sunt aiurita si se ia!

Publicat in peste zece tari, Sunt aiurita si se ia a castigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului 2006.

...detalii

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.