Daniel Klein

DANIEL KLEIN (n. 1939) absolvă secţia de filozofie a Harvard College în acelaşi an cu Thomas Cathcart, 1961. Scrie scenarii pentru seriale comice şi întrebări pentru concursuri de televiziune, colaborând cu Flip Wilson, Lily Tomlin şi David Fry. Se numără printre scenariştii celebrei emisiuni Camera ascunsă. Este autorul a treizeci de cărţi de ficţiune şi de non-ficţiune, printre care o serie de literatură poliţistă în care Elvis Presley apare în ipostaza unui detectiv particular. Trăieşte cu soţia în Berkshire Mountains.
În afară de Heidegger şi un hipopotam intră pe Porţile Raiului, Daniel Klein şi Thomas Cathcart au scris împreună alte două cărţi, ambele bestselleruri: Platon şi un ornitorinc intră într-un bar (mic tratat de filozdotică) şi Aristotel şi un furnicar merg la Washington.
De acest autor:

2
Heidegger şi un hipopotam intră pe Porţile Raiului

Teologii, psihoterapeuţii, gânditorii şi campionii discursurilor de nişă au o anume solemnitate a rostirii care poate să inhibe. Din fericire, există şi oameni care ştiu să ia peste picior vorba scrobită. Să se exprime în registrul jovialităţii, inclusiv în marginea temelor grave. Ceea ce fac ei se cheamă accesibilizare....detalii

240 pagini

in: Humanitas

Disponibil cu 30.83 lei

in libhumanitas.ro