Glen Berger

Americanul GLEN BERGER a debutat ca dramaturg la Annex Theatre din Seattle, apoi a lucrat zece ani la New York. Piesele sale au fost distinse cu numeroase premii şi au fost puse în scenă în zeci de teatre din SUA şi din Europa. A scris de asemenea scenariile unor episoade ale serialelor TV Arthur, Postcards From Buster, Time Warp Trio, Peep şi Fetch, pentru care a fost nominalizat în mai multe rânduri la Premiul Emmy.

Piese de teatru: Sub pragul de sus (Underneath the Lintel, 2003; audiobook Humanitas Multimedia, 2013; peste 450 de reperezentaţii, Ovation Award 2001, Sterling Award 2003, Time Out New York's Ten Best Plays 2001); The Wooden Breeks (2006; nominalizare la Best Writing, Los Angeles Weekly, 2001); O Lovely Glowworm (2006; Drammy Award for Best Script 2005); A Night In The Old Marketplace (Loewe Award), Max & Ruby (2007) ş.a.
De acest autor:

1
Sub pragul de sus

Sub pragul de sus... un cizmar i-a spus unui om cu o cruce în spinare să plece... şi de aici a pornit totul. Sub pragul de sus... sub pragul de sus... e un loc, pare-se, nevinovat... unde băieţii îşi sărută iubitele, la prima îmbobocire a iubirii.

 

...detalii

0 pagini

in: Humanitas Multimedia

Disponibil cu 37.57 lei

in libhumanitas.ro