Herb Cohen

Herb Cohen, unul dintre cei mai celebri negociatori americani ai ultimelor patru decenii, s-a implicat serios în cateva dintre cele mai dramatice evenimente din lume – de la preluari ilegitime ale puterii în diverse state la negocieri cu teroristi care iau ostatici. În timp ce era consilier al presedintilor S.U.A. Carter si Reagan în privinta combaterii terorismului, a participat la negocierile legate de Criza Ostaticilor din Iran sau de Criza din Golf.

Analizele si punctele sale de vedere asupra unor asemenea evenimente petrecute la cel mai înalt nivel politic au aparut în prestigioase publicatii internationale si el însusi a fost subiectul unor articole în Time sau People .

Cea mai cunoscuta carte a sa este Arta de a negocia , cu care s-a aflat aproape un an pe lista de best-seller-uri ale lui New York Times si care a fost tradusa deja în 21 de limbi.De acest autor:

1
Arta de a negocia

Traim intr-o lume in care totul se negociaza, indiferent ca esti la serviciu, acasa, cu familia ori prietenii. Sinteza a celor 30 de ani de experienta ai autorului in domeniu, cartea lui Herb Cohen este manualul perfect, ghidul practic pe care te poti baza pentru a deprinde pina la detaliu arta de a negocia.
...detalii

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.