Al saptelea licorn

Kelly Jones

Al saptelea licorn

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:

"Originea licornului este un mister, asemenea nasterii lui Isus", scria Sfantul Ambrozie. La fel de misterioasa este si celebra tapiserie Doamna cu licornul, aflata la muzeul Cluny din Paris si alcatuita din sase piese ce infatiseaza animalul fabulos -- licornul, unicornul sau inorogul -- sedus de puritatea fecioarei. Alexandra Pellier este curator chiar la muzeul ce adaposteste opera de arta, dar cel mai mare secret al licornului il va descoperi la manastirea Sainte Blandine. Din acest moment, destinul ei se va intretese cu cel al lui Adele, calugarita din Evul Mediu, din a carei iubire pacatoasa s-au nascut fascinantele tapiserii.

"Al saptelea licorn este una din acele lecturi rare, captivante si profunde ce exploreaza conditia umana asa cum putine romane o fac. Kelly Jones este o scriitoare minunata si, cu siguranta, de mare viitor." (Nicholas Sparks

"Un debut uluitor. Kelly Jones tese o poveste extraordinara." (Publishers Weekly)

"O fascinanta vanatoare de comori." (The Poisoned Pen)

"O lectura obligatorie pentru amatorii de mistere, de istorie, de arta si pentru romantici. Un roman scris impecabil." (Romance Reader's)

Info
Kelly Jones
Detalii produs
Kelly Jones
Kelly Jones

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.