Capcana Margrave

Lee Child

Capcana Margrave

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Thriller & Mystery

Embed:

Bestseller international, serie publicata in peste patruzeci de tari

Margrave. Un punct neinsemnat pe harta statului Georgia. Un orasel unic in felul lui: este perfect, chiar inspaimantator de perfect. Peluzele si strazile sunt imaculate; magazinele si localurile sunt pustii, dar prospere. Cand Jack Reacher se opreste acolo, vrea doar sa manance si sa bea o cafea. Dupa o jumatate de ora va fi arestat si acuzat de crima. Asa incepe cosmarul. Apoi secretele ascunse sub fatada bine intretinuta explodeaza si Margrave, desavarsitul Margrave, se transforma intr-o capcana.
Un thriller pursange, Capcana Margrave (premiile Barry si Anthony) ne ofera cele mai reusite scene de actiune din istoria recenta a genului si un final -- la propriu -- exploziv. Jack Reacher este un anti-erou, unul irezistibil.

  Citeste cateva pagini

Info
Lee Child
Recenzii
Detalii produs
Lee Child
Lee Child

Lee Child s-a nascut in 1954 la Coventry, in Anglia. Urmeaza liceul la Birmingham si studiaza dreptul la Sheffield. Mai intai lucreaza cu jumatate de norma intr-un teatru, apoi se angajeaza la studiourile de televiziune Granada din Manchester. Este concediat in 1995, dupa 18 ani de munca fara repros si o activitate sindicala deloc pe gustul patronilor.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.