Castele de carton

Almudena Grandes

Castele de carton

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:

Debutul fulminant al Almudenei Grandes cu Varstele lui Lulu, bestsller erotic care a revolutionat literatura spaniola, a impus-o drept una dintre cele mai originale scriitoare tinere ale lumii hispanice. Castele de carton, cel mai recent roman al autoarei, finalist al Premiului International Romulo Gallegos in 2005, este o poveste despre arta, sex, dragoste si moarte. Despre un trio amoros - doi baieti si o fata - si paradisul visat, care devine paradisul pierdut.

"Roman al fericirii si libertatii, Castele de carton exprima caracterul complex, trecator si instabil al tuturor lucrurilor." (El Pais)

"Proza Almudenei Grandes este impecabila. Cititorul va fi cucerit de arta ei narativa si de extraordinara ingeniozitate cu ajutorul careia isi construieste personajele." (La Razon)

"Nu am scris un roman erotic, ci o carte despre glorie, despre pretul care trebuie platit pentru a o cuceri si despre tragedia celor care nici macar nu au aceasta optiune." (Almudena Grandes)

  Rodica Grigore, „Drumul spre castelul artei“ (Scrisul românesc, iunie 2010)

Info
Almudena Grandes
Detalii produs
Almudena Grandes
Almudena Grandes

Almudena Grandes s-a nascut la Madrid, in 1960, si a urmat cursurile Facultatii de Geografie si Istorie din capitala Spaniei, dedicandu-se apoi scrisului.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.