Cu manusi

Mihaela Nicola

Cu mănuşi

Humanitas Fiction, Carte Practică / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

După succesul volumului Pe tocuri, Mihaela Nicola revine în atenţia publicului cu o carte şi mai surprinzătoare - Cu mănuşi, un veritabil „manual de atitudine" scris într-un stil relaxat, pe tonul unui dialog personal cu cititorul. Volumul amendează cu umor şi ironie fină gafele de comportament ale lumii contemporane, propunând în schimb reguli simple şi strategii sofisticate pentru toţi cei dornici să îşi rafineze manierele şi să câştige astfel respectul celor din jur. Autoarea navighează cu abilitate printre cutumele de life-style ale lumii occidentale şi româneşti, ne pune în temă cu exigenţele de comportament ale mediului de afaceri şi îi oferă cititorului emancipat, care îşi caută repere conduită impecabilă, o carte fermecătoare în care se îmbină ca într-o dantelă experienţe personale, poveşti de viaţă, istorii cu tâlc şi sfaturi utile pentru oricine îşi doreşte să trăiască într-o lume mai frumoasă.

„M-a bucurat şi m-a stimulat succesul volumului anterior. Şi mai ales m-au mobilizat mesajele pe care le-am primit în ultimul an, sute de e-mailuri şi copleşitor de multe reacţii pe care le generează articolele mele lunare din revista Elle. Căutarile oamenilor m-au inspirat şi m-au determinat să împartăşesc din experienţele şi cunoştinţele personale în materie de maniere elegante. Cititorii îsi doresc modele de atitudine şi o lume mai frumoasă, iar eu îi invit s-o construim, împreună, «cu mănuşi».“

  Citeşte câteva pagini

  Dan C. Mihăilescu prezintă Cu mănuşi (ProTV, „Omul care aduce cartea“, 2009)

Info
Mihaela Nicola
Detalii produs
Mihaela Nicola
Mihaela Nicola

MIHAELA NICOLA este unul dintre cei mai renumiţi practicieni ai comunicarii din România, având optsprezece ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice şi publicităţii. Conduce holdingul de comunicare „the group“, agenţia numărul 1 din România, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro).

Comentarii

tot ce scrie dna nicola e adăugat de Anonim (neverificat)
Slabutza cartea … Cam adăugat de Anonim (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.