Cum cumpar?

1. Puteţi comanda online orice carte Humanitas prin intermediul site-ului Librăriilor Humanitas: http://www.libhumanitas.ro. Cea mai uşoară şi rapidă cale este un clic pe butonul „Comandă" pe care îl găsiţi în pagina fiecărei cărţi din acest site. Se va deschide o fereastră nouă (în site-ul www.libhumanitas.ro) şi veţi vedea mesajul „Am adăugat [titlul ales] în coşul de cumpărături". Dacă vă răzgândiţi, puteţi goli oricând coşul. Dacă nu, dati un clic pe „coşul meu" (partea de sus a paginii, în dreapta) şi parcurgeţi etapele până la finalizarea comenzii.

Tariful de livrare porneşte de la 1,55 lei/colet şi nu trebuie să aveţi un cont pentru a face cumpărături (folosiţi opţiunea „Finalizare comandă ca vizitator neînregistrat").

În site-ul Librăriilor Humanitas veţi găsi peste 10 000 de produse: cărţi (inclusiv în limbi străine) de la 160 de edituri, audiobook-uri (CD si mp3), muzică, filme, iPod-uri.

2. Dacă aveţi timp, faceţi un drum la librăria Humanitas din oraşul dumnevoastră. Aici gasiti adresele tuturor librăriilor Humanitas din ţară: http://www.libhumanitas.ro/librarii.html