Drumuri

Catalina Estrada, Paulo Coelho

Drumuri

Agenda 2019

Humanitas Fiction, Alte Domenii

Embed:

O călătorie de-a lungul unui an, însoțită de citate aparținând lui Paulo Coelho

Paulo Coelho, considerat de milioane de cititori drept un alchemist al cuvintelor, este unul dintre cei mai influenți scriitori ai acestui secol.
Cărțile sale, pe lângă faptul că se găsesc în fruntea topurilor de vânzări, provoacă dezbateri culturale și sociale. El scrie despre teme, idei și concepții care răspund aspirațiilor atât de numeroșilor săi cititori, aflați în căutarea unui drum propiu și a unor noi moduri de a înțelege lumea.

Catalina Estrada a fost întotdeauna fermecată de natura luxuriantă, fremătând de viață din țara copilăriei sale, Columbia. Astăzi, Catalina este o renumită ilustratoare și trăiește la Barcelona. Fascinația cu care privește mereu în jur este ușor de observant în arta ei, marcată de elegante explozii de culoare.

Caracteristici
♦ Agendă anuală însoțită cu citate din romanele scriitorului Paulo Coelho (tema: „Libertate“)
♦ Calendar 2019 – sărbători legale și zile libere în România
♦ Format săptămânal
♦ Ușor de transportat

Info
Catalina Estrada
Paulo Coelho
Detalii produs
Catalina Estrada
Catalina Estrada

CATALINA ESTRADA a fost întotdeauna fermecată de natura luxuriantă, fremătând de viață din țara copilăriei sale, Columbia. Astăzi Catalina este o renumită ilustratoare și trăiește la Barcelona. Fascinația cu care privește mereu în jur este ușor de observant în arta ei, marcată de elegante explozii de culoare.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.