Hippie

Paulo Coelho

Hippie

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Seria de autor Paulo Coelho

Embed:

Traducere de Simina Popa

„Dacă vrei să știi cine ești, învață să privești în jurul tău.“

În noul său roman autobiografic, Paulo Coelho reînvie visul de iubire și pace universală al generației hippie de la începutul anilor 1970.
Paulo este un brazilian de 23 de ani care își dorește să devină scriitor și și-a propus să străbată lumea în căutarea libertății și a sensului profund al existenței. La Amsterdam o întâlnește pe Karla, o tânără olandeză care își așteaptă însoțitorul predestinat pentru a ajunge în Nepal. Drumurile lor se încrucișează în Piața Dam, unde hotărăsc să plece împreună cu Magic Bus, urmând o bine-cunoscută rută hippie.
Călătoria lor prin Europa marchează începutul unei povești de dragoste și al căutării sinelui. La Istanbul, Paulo trece printr-o serie de experiențe inițiatice care îi dau posibilitatea să descopere valori și principii după care se va ghida toată viața.

Info
Paulo Coelho
Detalii produs
Paulo Coelho
Paulo Coelho

PAULO COELHO s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 81 de limbi şi editate în peste 200 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de peste 215 milioane de exemplare în întreaga lume, iar în România, de peste un milion de exemplare.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.