Intre doua avioane

Cynthia Langston

Între două avioane

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Cocktail

Embed:

Între două avioane a intrat încă de la apariţie în topul Hot Beach Read al Star Magazine şi, datorită succesului fulminant la public, continuarea romanului urmează să apară cât de curând.

Fiindcă nu-i tocmai ceea ce se cheamă o fashionista, Lindsey Miller e de-a dreptul şocată când i se oferă un job de vis: să scrie un newsletter pentru o agenţie specializată în „vânarea trendurilor“ pe cele două coaste ale Atlanticului. Într-o clipă, viaţa i se dă peste cap – zboară săptămânal între New York şi L.A. ca să descopere ce e in şi ce e out în modă, bate cele mai în vogă cluburi în căutare de trendsetters şi ia pulsul străzii în cele două mari capitale ale şicului. Şi, în vreme ce electrizantul Manhattan i-l scoate în cale pe brokerul de pe Wall Street Victor Ragsdale, însorita Californie iese la înaintare cu Danny Wynn, un surfer bronzat, cu cei mai incredibili ochi albaştri. Cum să se împartă biata Lindsey între cele două vieţi şi care dintre cei doi bărbaţi o fi oare Mister Right?

Citeşte câteva pagini

Info
Cynthia Langston
Recenzii
Detalii produs
Cynthia Langston
Cynthia Langston

CYNTHIA LANGSTON are treizeci şi doi de ani şi, asemenea eroinei sale, „face naveta“ între New York şi Los Angeles, după cum i-o cere jobul de market researcher pentru companii de cosmetice.

Comentarii

nota 10 adăugat de Lady J (neverificat)
Continuarea adăugat de Humanitas
Intre doua avioane adăugat de dana (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.