Libertate. Agenda 2018

Paulo Coelho

Libertate. Agenda 2018

Humanitas Fiction / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

Ilustrații de Catalina Estrada

O călătorie de-a lungul unui an, însoțită de citate aparținând lui Paulo Coelho

Paulo Coelho, considerat de milioane de cititori drept un alchemist al cuvintelor, este unul dintre cei mai influenți scriitori ai acestui secol.
Cărțile sale, pe lângă faptul că se găsesc în fruntea topurilor de vânzări, provoacă dezbateri culturale și sociale. El scrie despre teme, idei și concepții care răspund aspirațiilor atât de numeroșilor săi cititori, aflați în căutarea unui drum propiu și a unor noi moduri de a înțelege lumea

Catalina Estrada a fost întotdeauna fermecată de natura luxuriantă, fremătând de viață din țara copilăriei sale, Columbia. Astăzi Catalina este o renumită ilustratoare și trăiește la Barcelona. Fascinația cu care privește mereu în jur este ușor de observant în arta ei, marcată de elegante explozii de culoare.

Caracteristici:
- Agendă anuală însoțită cu citate din romanele scriitorului Paulo Coelho
- Calendar 2018, format săptămânal
- Ușor de transportat

Agenda Libertate 2018 – Paulo Coelho este disponibilă doar în rețeaua de hypermarketuri Carrefour și în librăriile Humanitas din București și din țară.

Info
Paulo Coelho
Detalii produs
Paulo Coelho
Paulo Coelho

PAULO COELHO s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 81 de limbi şi editate în peste 200 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de peste 215 milioane de exemplare în întreaga lume, iar în România, de peste un milion de exemplare.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.