Povestea uitării

Stefan Merrill Block

Povestea uitării

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:

În 2008, romanul Povestea uitării a fost desemnat cel mai bun debut la Festivalul de Literatură de la Roma şi a fost declarat de publicaţiile The Independent (Marea Britanie), School Library Journal, St. Louis Post Dispatch şi Austin Chronicle (SUA) cea mai bună carte a anului, iar în 2009 a ajuns finalist la Indies Choice Book Award. Până în prezent a fost publicat în peste zece ţări.

Când mama i se îmbolnăveşte de Alzheimer, maladie care o îndepărtează de toţi cei dragi, Seth înţelege că, pe măsură ce amintirile ei se estompează sau pier, familia şi istoria personală i se destramă în faţa ochilor. Oricât ar încerca adolescentul retras să folosească metodele cercetării ştiinţifice pentru a recompune trecutul mamei sale, secretul teribil de care fugea aceasta refuză să se dezvăluie altfel decât în meandrele poveştilor despre misteriosul tărâm Isidora.

  Citeşte câteva pagini

Info
Stefan Merrill Block
Recenzii
Detalii produs
Stefan Merrill Block
Stefan Merrill Block

STEFAN MERRILL BLOCK s-a născut în 1982 în orăşelul Plano, din Texas, unde şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa. A absolvit cursurile Washington University din St. Louis, Missouri, în 2004, iar în prezent locuieşte în New York.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.