Ring 1 - Cercul

Koji Suzuki

Ring 1 - Cercul

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Thriller & Mystery

Embed:

Un roman-cult, o ecranizare celebra: The Ring - Avertizarea

Cum este posibil ca patru tineri -- patru prieteni -- sa moara simultan prin stop cardiac? Ziaristul Asakawa incepe o ancheta pe cont propriu. Curand, toate indiciile il conduc catre o caseta video misterioasa. O cauta. O gaseste. Vede o inregistrare stranie. De aici incolo, timpul devine palpabil si realitatea este acoperita de umbrele unui trecut mai viu decat prezentul. Asakawa are o singura certitudine: daca in sapte zile descifreaza secretul casetei, va trai; daca nu... In acest joc la limita nebuniei, viata lui pare a fi unica miza. Acesta sa fie adevarul?
Ring a starnit o adevarata furtuna in Japonia, unde s-au vandut aproape trei milioane de exemplare. Povestea casetei video s-a incheiat dupa alte trei romane si (deocamdata) sapte ecranizari.

Info
Koji Suzuki
Recenzii
Detalii produs
Koji Suzuki
Koji Suzuki

Koji Suzuki, supranumit "Stephen King al Japoniei", s-a nascut in 1957 in prefectura Shizuoka. Studiaza literatura franceza la Universitatea Keio din Tokio, schimba cateva slujbe marunte, apoi isi asuma un statut neobisnuit pentru un barbat din Japonia: casnic. Atunci incepe sa scrie, literalmente cu copiii pe genunchi.

Comentarii

minunat adăugat de Anonim (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.