Tangou pentru Lisandra

Hélène Grémillon

Tangou pentru Lisandra

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:
Pret: 30.83

După răsunătorul succes internațional reputat de Confidentul, romanul ei de debut din 2010, Hélène Grémillon publică în 2014 romanul Tangou pentru Lisandra (La garçonnière), „o nouă revelație“, apărut până în prezent în 15 țări.

O adevărată polifonie a părții întunecate a sufletelor. În prim-plan, Vittorio Puig, un psihanalist acuzat de uciderea enigmaticei sale soții, Lisandra, și Eva Maria, o pacientă devastată de dispariția fiicei sale, care întreprinde o anchetă personală pentru a proba nevinovăția acestuia. În Argentina abia ieșită din dictatură și puternic marcată de desaparecidos, miile de persoane eliminate de regimul generalului Videla, nevroze și trauma nebănuite, gelozii și trădări, fapte de o infinită cruzime rămase nepedepsite revelează o galerie de personaje care sunt obligate să-și scoată masca.

  Citește câteva pagini

  Elisabeta Lăsconi, „Cine a «sinucis-o» pe Lisandra?“ (Ziarul de Duminică, iulie 2015)

Info
Hélène Grémillon
Recenzii
Detalii produs
Hélène Grémillon
Hélène Grémillon

Scriitoarea franceză HÉLÈNE GRÉMILLON s-a născut în 1977 la Poitiers. După studii de filologie și istorie, se lansează în presă (lucrează pentru Le Figaro și L’Avant-scène cinéma) și în regia de scurtmetraj.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.