Totul sub Cer

Matilde Asensi

Totul sub Cer

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:

Lansare miercuri, 19 octombrie, ora 19, la librăria Humanitas Kretzulescu

Cărţile Matildei Asensi sunt citite de peste 20 de milioane de oameni din lumea întreagă. Romanul Totul sub Cer a fost distins cu Premiul Internacional Latino Book Awards în 2008 – categoria „Cel mai bun roman de epocă în limba spaniolă“.

Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului internaţional Ultimul Cato, o incursiune în istoria veche a Chinei, plină de suspans, şi atmosferă de epocă.

După ce Primul Împărat reuşeşte unificarea ţării, şi cum, pentru locuitorii ei, singura lume posibilă este China, aceasta va fi numită „Totul sub Cer“.
În 1923, pictoriţa spaniolă Elvira De Poulain soseşte din boemul Paris în China, tărâmul unor tradiţii ancestrale, dar şi al luptelor intestine care destabilizează ţara. De-a lungul unui traseu labirintic, Elvira şi nepoata sa Fernanda vor afla că mai importantă decât tainele lumii fabuloase a Primului Împărat al Chinei sau comoara ascunsă în mormântul acestuia este însăşi aventura iniţiatică a căutării, prilej de confruntare cu pericole exterioare, dar mai ales cu demonii lăuntrici.

  Citeşte câteva pagini

  Elisabeta Lăsconi, „Ghid palpitant al Imperiului Celest“ (Ziarul de duminică, octombrie 2011)

  Interviu cu Matilde Asensi (România liberă, septembrie 2011)

Info
Matilde Asensi
Recenzii
Detalii produs
Matilde Asensi
Matilde Asensi

MATILDE ASENSI s-a născut în 1962, în Spania, la Alicante. A studiat jurnalismul la Universitatea Autonomă din Barcelona, apoi a lucrat la câteva posturi de radio importante. La începutuirle carierei sale, a obţinut premiul întâi la concursul literar Juan Ortiz del Barco (1996) şi Premiul pentru proză scurtă Felipe Trigo (1997).

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.