Ultima concubina

Lesley Downer

Ultima concubină

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:

Bestseller internaţional publicat în peste douăzeci şi cinci de ţări şi nominalizat în 2009 la Premiul Romantic Novel of the Year

La mijlocul secolului al XIX-lea, splendoarea crepusculară a Japoniei feudale, ancorată în tradiţie, atinge apogeul. Este cu putinţă să te îndrăgosteşti într-o astfel de lume, în care nu există „te iubesc“? Sachi, singura concubină a shogunului, aleasă şi oferită în dar acestuia chiar de către soţia lui, prinţesa, va reuşi. Va trebui mai întâi să părăsească palatul din Edo, unde îşi duc viaţa trei mii de femei şi un singur bărbat, pentru a îndeplini o misiune primejdioasă. Drumul lui Sachi prin Japonia devastată de războiul fratricid devine o călătorie iniţiatică în care va descifra împrejurările misterioase ale venirii ei pe lume. Poveste de iubire şi saga istorică, Ultima concubină este romanul unei duble metamorfoze: a lui Sachi şi a civilizaţiei tradiţionale.

  Citeşte primul capitol în minisite-ul cărţii

Info
Lesley Downer
Recenzii
Detalii produs
Lesley Downer
Lesley Downer

LESLEY DOWNER s-a născut în 1959 la Londra. Mama ei era de origine chineză, iar tatăl, de origine canadiană, era profesor de chineză. Crescând într-o casă plină de cărţi despre cultura şi civilizaţia Asiei, Lesley este fascinată mai ales de Japonia.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.