Vai, ce-am uitat!

Caprice Crane

Vai, ce-am uitat!

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Cocktail

Embed:

Autoarea bestsellerului Sunt aiurită şi se ia! revine cu un nou roman senzaţional!
Publicat în peste 15 ţări, Vai, ce-am uitat! a câştigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick-lit al anului 2007.

După ce un stupid accident de circulaţie o ţintuieşte la pat, lui Jordan îi vine o idee de milioane: care-i cea mai bună metodă de a-ţi lăsa în urmă viaţa plicticoasă şi de a te reinventa? Păi, să te prefaci că nu-ţi mai aminteşti nimic! Aşadar, la adăpostul unei pretinse amnezii, care-i aruncă-n aer toate inhibiţiile, Jordan îşi reglează conturile cu familia de coşmar, îi serveşte şefei nesuferite o lecţie de neuitat, îi dă papucii iubitului mincinos şi trădător şi - ce să vezi? - se îndrăgosteşte nebuneşte de visătorul Travis, bărbatul care a accidentat-o. Numai că inexplicabilul se produce şi, într-o bună dimineaţă, amnezia o loveşte de-adevăratelea. Cât de departe e Jordan în stare să meargă de data asta ca să se regăsească?

  Citeşte câteva pagini

Info
Caprice Crane
Recenzii
Detalii produs
Caprice Crane
Caprice Crane

CAPRICE CRANE s-a nascut in Orasul Viselor, Hollywood. Cu o mama actrita si un tata moderator de talk-showuri distins cu un premiu Grammy pentru interviuri facute cu vedete ca Bob Dylan, Malcom X si altii, Caprice si-a dorit o cariera in televiziune. A studiat cinematografia la New York University, pentru a lucra apoi ca scenarista si realizatoare de emisiuni la MTV.

Comentarii

@ book. adăugat de biu (neverificat)
am citit "sunt aiurita si se adăugat de isis (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.