Valurile pământului

Anuradha Roy

Valurile pământului

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Raftul Denisei

Embed:
Pret: 31.79

Roman câştigător, în 2011, al The Economist Crossword Prize • Finalist la Hindu Literary Award • Nominalizat la DSC Fiction Prize şi la The Man Asian Literary Prize • Editor's Choice New York Times

Având drept cadru decorul feeric al munţilor himalayeni, Valurile pământului este un roman despre conflictul dintre tradiţie şi modernitate şi totodată despre puterea naturii de a vindeca răni sufleteşti. Când Maya îşi pierde soţul, pe Michael, într-una dintre expediţiile pe Himalaya ale acestuia, îşi dă seama că singurul loc de pe pământ în care ar putea să-şi continue viaţa este un orăşel din preajma lacului unde s-a petrecut tragedia. Confesiunea emoţionantă a Mayei e dublată de o radiografie a Indiei profunde, care dezvăluie o lume spectaculoasă, a tuturor contrastelor.

  Citeşte câteva pagini

Info
Anuradha Roy
Recenzii
Detalii produs
Anuradha Roy
Anuradha Roy

Scriitoarea indiană ANURADHA ROY îşi împarte viaţa între New Delhi, unde, alături de soţul ei, conduce Editura Permanent Black, şi Ranikhet, un mic oraş din Himalaya. S-a născut în 1967. După studii la Calcutta şi la Cambridge, a lucrat ca jurnalistă pentru mai multe cotidiene şi reviste indiene.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.