Zodia indragostitilor

Giulia Carcasi

Zodia indragostitilor

Humanitas Fiction, Literatură / Colectia: Cocktail

Embed:

O carte cu o structura inedita, scrisa din doua puncte de vedere -- al ei si al lui --, un roman cu doua povesti, doua sensuri, doua coperte

Carlo si Alice -- acelasi liceu, aceeasi clasa si uneori aceeasi banca. El e stangaci, ciudat, n-are modele hollywoodiene, nici aere de macho. Ea altfel decat celelalte fete: e acida, dar visatoare, are spirit critic, dar suflet de poeta. Si fiindca sunt tineri, au abia optsprezece ani, au dreptul sa greseasca. Ea, cu Giorgio, colegul misterios si intrigant, el cu Ludovica, clasica "cea mai populara fata din tot liceul". Ca sa se gaseasca unul pe celalalt si sa invete sa se iubeasca trebuie sa afle cine sunt. Plina de umor si ironie taioasa, povestea e un ping-pong sentimental printre sms-uri trimise in orele plicticoase tinute de profii frustrati, predicile parintilor, bancurile amicilor la un pahar de bere intr-un pub.

Info
Giulia Carcasi
Recenzii
Detalii produs
Giulia Carcasi
Giulia Carcasi

Giulia Carcasi s-a nascut la Roma in 1984. Studiaza medicina, iar inima o lasa inca perplexa. Dar stie s-o asculte cu atentie. Fara stetoscop. Iata de ce romanele sale, traduse in peste zece tari, fac senzatie pe piata de carte pentru tineri.

Comentarii

;;) adăugat de Anonim (neverificat)
Sincer, va recomand cartea. adăugat de `Ela (neverificat)
Superba cartea.Buna s-o adăugat de Ren' (neverificat)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.