Gastronomice 5

Pastorel

Gastronomice

volumul 5

Humanitas Multimedia, Gastronomie / Colectia: Hors collection

Embed:

Celebrele retete ale lui Pastorel Teodoreanu de pe cel de-al cincilea volum Gastronomice, citite cu mult umor de Valentin Uritescu, descriu delicatese autohtone: ochiuri romanesti, servite pe crutoane cu sosuri speciale sau preparate cu branza la cuptor, omleta policroma, bors de miel, drob, friptura de miel la tava, friptura de muschi cu smantana - preparata in tandem cu Maria Tanase - reteta de pelin de mai, mancare de urzici, spanac si alte verdeturi, "marule umplute", "pestisori de gaina", "puicana nineacai" si multe alte preparate cu telina si ciuperci. Iar la final, inainte de o halba de bere, povestea unei supe descoperite intamplator intr-o carte veche.

Info
Pastorel
Detalii produs
 Pastorel
Pastorel

Al. O. Teodoreanu – zis „Pastorel“ dintr-o gluma a tatalui sau si ramas astfel pentru toti cei ce l-au cunoscut, citit si iubit – s-a nascut la Dorohoi, la 30 iulie 1894, ca frate mai mare al altui alintat al literelor romane, Ionel Teodoreanu.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.