Ghidul nesimtitului

Radu Paraschivescu

Ghidul nesimtitului

Lectura: Radu Paraschivescu


Humanitas Multimedia, Umor / Colectia: Pop Culture

Embed:

Nesimtirea este un virus redutabil, cu instalare rapida si efecte demolatoare. Ea se instaleaza in aproapele anonim, dar ii afecteaza mai mult pe cei din jur. Nesimtitul devine pe zi ce trece o prezenta constanta, greu de evitat si imposibil de strunit. Nesimtitul nu are un cod de reguli dar se comporta ca si cum l-ar avea. Insa nici macar el nu detine toate parghiile mestesugului. E imperfect si are nevoie de indrumari. Exact asta face Ghidul nesimtitului - furnizeaza reglajele necesare celor ispititi de performanta in domeniu.

"Nu intrati in panica. Sa stiti ca nu sunt nici maniaco-depresiv, nici mizantrop. Si e departe de mine ideea de-a va propune o colectie de rele practici. Vreau doar sa va fac sa radeti, chiar daca la un moment dat veselia va ceda inevitabil locul ingrijorarii. Ghidul nesimtitului nu are rigoare metodologica sau aparat stiintific. E vorba pur si simplu de intampinarea cordiala a unei aratari din imediatul tranzitiei."
Radu Paraschivescu

  Asculta un fragment

Info
Radu Paraschivescu
Radu Paraschivescu (voce)
Detalii produs
Radu Paraschivescu
Radu Paraschivescu

RADU PARASCHIVESCU (n. 1960, Bucureşti) trăieşte în Balta Albă şi se visează la Roma. E mefient faţă de avioane, reptile şi sfaturile medicilor. Croieşte articole pentru ziare şi reviste, traduce romane, se ocupă cu hermeneutica ofsaidului în emisiuni de analiză fotbalistică şi – mai rar decât i-ar plăcea – scrie cărţi.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.