Hot Sex

Tracey Cox

Hot Sex

Lectura: Dana Savuica


Humanitas Multimedia, Carte Practică / Colectia: Self Help

Embed:

Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezumă la generalităţi, ci dă toate detaliile, deopotrivă în chestiunile simple, de bază, şi în tehnicile avansate. Cu îndrumări atât pentru ea, cât şi pentru el. Capitolele cărţii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare şi pierderea virginităţii până la sexul numit de doamna Cox „excepţional".
Un ghid într-adevăr practic şi complet. Şi totuşi, nu bogăţia de informaţii şi sfaturi l-a făcut celebru, ci stilul autoarei, pe care ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw din lumea reală - combinaţia inimitabilă de sinceritate, toleranţă şi umor, care înlătură orice posibile reticenţe psihologice ale cititorului.

(asculta un fragment)

Info
Tracey Cox
Dana Savuica (voce)
Detalii produs
Tracey Cox
Tracey Cox

Temele cartilor si articolelor lui Tracey Cox sunt sexul si relatiile de cuplu, iar numele ei este bine cunoscut in toata lumea anglo-saxona si respectat atat de public, cat si de presa. Ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw, personajul principal din Sex and the City, serialul TV intitulat la noi Totul despre sex.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.