Iepurele mizantrop – Breaking the News

Mădălina Răileanu, Adrian Răileanu

Iepurele mizantrop – Breaking the News

Mic atlas de realităţi

Humanitas Multimedia, Alte Domenii, Umor / Colectia: Pop Culture

Embed:
Pret: 37.57

Ştiu că, de foarte multe ori, vă simţiţi derutaţi şi confuzi în faţa ciudăţeniilor universului cotidian. De multe ori, de foarte multe ori, priviţi lucrurile, oamenii, faptele şi nu reuşiţi să le înţelegeţi contemporaneitatea. Sunt foarte multe întâmplări care par a veni dintr-un trecut pe care îl credeaţi uitat, aşa cum sunt rasismul, sclavagismul, partidele comuniste sau fumatul, sau care vă sunt complet străine, picate parcă din fanteziile futuriste ale scriitorilor science-fiction din Republica Dominicană: veganismul, prinţul Henry, mişcarea Femen, ochelarii Google sau Dan Puric.
Pentru dumneavoastră, pentru o mai bună înţelegere a lumii şi pentru liniştea mea, am luat hotărârea de a explica pe scurt cine şi ce sunt aceste bizarerii care ne trăiesc.


  Citeşte câteva pagini

Al dumneavoastră,
iepurele mizantrop

Info
Mădălina Răileanu
Adrian Răileanu
Detalii produs
Mădălina Răileanu
Mădălina Răileanu

MĂDĂLINA RĂILEANU nu se poate hotărî dacă e un grafician cu suflet de designer sau viceversa. A absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială pe vremea când i se părea esenţial să înţeleagă pe ce lume trăieşte. A început o satisfăcătoare carieră de manager de proiecte de cercetare a pieţei când a vrut să fie om mare.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.