Inapoi la argument cu Andrei Plesu

Andrei Pleşu, Horia-Roman Patapievici

Inapoi la argument

cu Andrei Plesu

Lectura: Horia-Roman Patapievici, Andrei Pleşu


Humanitas Multimedia, Eseistică / Colectia: Hors collection

Embed:

Horia-Roman Patapievici şi Andrei Pleşu discută pe o temă de interes pentru oamenii zilelor noastre: „Avem o viaţă! Ce facem cu ea?".

Emisiunea Înapoi la argument pune în valoare discursuri puternice de pe piaţa ideilor, din cultura română şi cultura europeană. Principalul scop al emisiunii moderate de Horia-Roman Patapievici la TVR Cultural este de a promova un alt gen de talk-show şi anume: dezbaterea culturală care pune în circulaţie idei, discursuri expresive şi interesante, personalităţi cu adevărat reprezentative pentru spiritualitatea românească.

În seria de audiobook-uri Înapoi la argument, printre invitaţii lui Horia-Roman Patapievici îi veţi întâlni pe Gabriel Liiceanu, Neagu Djuvara, Solomon Marcus, Grigore Leşe, Annie Bentoiu, Andrei Vieru, Ion Vianu, Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu.

(asculta un fragment)

Info
Andrei Pleşu
Horia-Roman Patapievici
Andrei Pleşu (voce)
Horia-Roman Patapievici (voce)
Detalii produs
Andrei Pleşu
Andrei Pleşu

ANDREI PLEȘU s-a născut în 1948 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Arte Plastice, Secţia de istoria şi teoria artei. A obţinut doctoratul în istoria artei la Universitatea din Bucureşti, cu teza Sentimentul naturii în cultura europeană. Lector universitar (1980–1982) la Academia de Arte Plastice, Bucureşti (cursuri de istorie şi critică a artei moderne româneşti).

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.