Practical Leadership

Octavian Pantiş

Practical Leadership

Lectura: Octavian Pantiş


Humanitas Multimedia, Carte Practică / Colectia: Hors collection

Embed:
Pret: 30

„Te invităm ca, în timp ce asculți acest mini-training, să ai în minte oamenii cu care lucrezi zilnic și să raportezi la ei orice discutăm aici.
Ca să definim acum zona în care ne mișcăm, noi credem că leadership înseamnă să obțtii rezultate prin alții.
Această definiție este construită în jurul a două cuvinte: «rezultate» și «alții». Rezultate pentru că despre asta e vorba până la urmă. Un om e pus să conducă o companie sau un departament sau o fundație sau o echipă de baschet pentru a obține anumite rezultate. Fără nevoia sau dorința de rezultate, nu prea putem vorbi despre leadership ci mai degrabă despre un fel de hobby. A doua componentă esențială a definiției o constituie cuvântul «alții». Fără «alții» nu există niciun fel de leadership.
A obține rezultate prin alții este deci definiția simplă la care ne raportăm în minutele următoare, pentru că se pot obține rezultate prin alții în mai multe feluri, dintre care unele mai sănătoase și mai durabile decât altele.“ (Octavian PANTIȘ)

Info
Octavian Pantiş
Octavian Pantiş (voce)
Detalii produs
Octavian Pantiş
Octavian Pantiş

OCTAVIAN PANTIȘ susține cursuri de time management încă din 1997 – pentru specialiști, manageri, antreprenori, studenți și persoane publice.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.