Înghețată la micul dejun

Laura Jane Williams

Înghețată la micul dejun

Redescoperă copilul din tine, ca să fii mai calmă, mai fericită și să scapi de problemele de doi bani ale vieții de adult

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Practic

Embed:
Pret: 29

Traducere și note de Ianina Marinescu

Pare că lumea din jur și-a piedut busola, iar stresul cotidian te ajunge din urmă? Nu dispera! Laura Jane Williams te învață cum să devii iarăși stăpână pe tine, să te prețuiești, să râzi din toată inima și să te bucuri de viață.
Soluția e simplă: coboară în adâncurile ființei până la cea mai fericită și mai luminoasă perioadă din viața ta, copilăria, și reconectează-te cu copilul care ai fost.
Ia-ți o binemeritată pauză de la grijile vârstei adulte, pune surdină vocilor celor care-ți spun că ești om în toată firea, cu responsabilități pe umeri și chestiuni urgente de rezolvat, și reînvață să fii senină, veselă și să te răsfeți așa după cum meriți.
Da, poți să te îmbraci office, să plătești facturi și să te lupți cu deadline-urile și în același timp să-l lași pe copilul din tine să-și trăiască emoțiile cu sinceritate, neîngrădit de regulile aberante ale adulților, să se minuneze de magia fiecărei zile și să mănânce înghețată la micul dejun!

  Citește câteva pagini

Info
Laura Jane Williams
Detalii produs
Laura Jane Williams
Laura Jane Williams

LAURA JANE WILLIAMS este scriitoare și jurnalistă. A publicat articole în The Telegraph, The Metro, The Sun, Marie Claire, Stylist, The Debrief și pe Buzzfeed.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.