Întrebări mari de la cei mici

Gemma Elwin Harris (antologator)

Întrebări mari de la cei mici

...la care răspund nişte oameni foarte importanţi

Humanitas, Carte Pentru Copii & Adolescenţi / Colectia: Humanitas Junior

Embed:
Pret: 39.9

Traducere de Mihaela-Elena Balint
Ilustrații de Rareș Ionașcu

În sfârşit, cei mici primesc răspunsuri la cele mai mari întrebări ale lor. Şi nu de la oricine, ci de la nişte oameni foarte importanţi!

Copiii au un talent nemaipomenit să pună întrebări încuietoare: De ce e marea sărată De ce nu pot să mă gâdil singur? Cine a scris prima carte? De unde vine binele? Cum se îndrăgostesc oamenii? De ce nu putem trăi veşnic? şi multe altele. Nu e deloc uşor să le faci faţă şi să le dai răspunsuri potrivite pentru vârsta lor. Această carte este o colecţie de peste o sută de întrebări trimise chiar de copii pentru a primi răspunsuri din partea unor specialişti cunoscuţi şi apreciaţi dintr-o mulţime de domenii: oameni de ştiinţă, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni. Răspunsurile lor, unele elaborate şi documentate, altele jucăuşe şi provocatoare, au, toate, o calitate esenţială: desluşesc numeroase probleme importante ale vieţii şi ale lumii în care trăim traducându-le pe înţelesul copiilor.
O carte care-i va face şi mai curioşi pe viitorii oameni importanţi şi-i va scoate cu siguranţă din încurcătură pe părinţii asaltaţi de curiozitatea lor!

  Citeşte câteva pagini

  Alina Purcaru, „Când ăla micu' întreabă «de ce?»“ (Bookaholic.ro, noiembrie 2013)

Info
Gemma Elwin Harris (antologator)
Detalii produs
Gemma Elwin Harris (antologator)
Gemma Elwin Harris (antologator)

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.