A face dragoste aproape perfect

Bebe Mihaescu

A face dragoste aproape perfect

Humanitas / Colectia: Humanitas practic de buzunar (hpb)

Embed:

In semn de prietenie, ii spui, simplu, Bebe. Il stii de la televizor. L-ai vazut in emisiunea Mihaelei Tatu, pe postul Acasa, vorbind despre sex cu o buna-dispozitie molipsitoare. Si dintr-o data subiectul acesta tenebros ti s-a parut uimitor de simplu de abordat. Acum, Bebe Mihaescu iti ofera o carte nonconformista, inspirata si savuroasa. Dupa chipul si asemanarea sa.
Tehnici erotice orientale si modele americane de comportament sexual. Glume, povesti, cazuri incredibile ... dar reale. Exercitii Yoga, sfaturi si informatii practice, practice, practice... Un puzzle de invatatura erotica. Un joc.
Desi totul pare o gluma, jocul este serios. Numele sau stiintific e „psihoterapie experientiala“, iar stilul autorului-terapeut are menirea sa te relaxeze si sa te faca receptiv. Daca intri in joc (si cine poate rezista tentatiei?), vei invata ceva esential: deosebirea intre a face dragoste si a face sex...

Info
Bebe Mihaescu
Detalii produs
Bebe Mihaescu
Bebe Mihaescu Specialist in psihologie medicala, psihosexologie, psihologie transpersonala, psihosomatica, psihoterapie. Conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa“ din Iasi, unde preda psihologia medicala. Profesor asociat la Universitatea „Al. I.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.