Adio, lucruri!

Fumio Sasaki

Adio, lucruri!

Noul minimalism japonez

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Practic

Embed:
Pret: 37

Traducere de Ioana Flangea

Bestsellerul japonez care dezvăluie binefacerile unei noi filozofii de viaţă: minimalismul

Fumio Sasaki nu e un mare specialist în minimalism, nici un guru al organizării, ca Marie Kondo. Este un om obișnuit, ca noi toți, care se simțea mereu stresat și se compara permanent cu ceilalți – până într-o zi, când s-a hotărât să-și schimbe viața spunând adio tuturor lucrurilor de care nu avea absolută nevoie. Efectele au fost extraordinare: a dobândit adevărata libertate, o nouă putere de concentrare și un autentic sentiment de recunoștință pentru tot ce-l înconjura. A înțeles ce înseamnă să fii fericit.

În cartea aceasta, Fumio Sasaki ne împărtășește cu simplitate experiența sa, oferindu-ne sfaturi detaliate privind procesul de minimizare și arătându-ne cum poate minimalismul nu numai să ne transforme spațiul casei, ci și să ne îmbogățească viața. Viziunea modestă a autorului asupra fericirii adevărate ne deschide ochii asupra potențialului noului minimalism japonez, această filozofie de viaţă aflată la îndemâna oricui.

  Citește câteva pagini

Info
Fumio Sasaki
Detalii produs
Fumio Sasaki
Fumio Sasaki

FUMIO SASAKI (n. 1979) este coeditor-şef la Wani Books. Locuiește la Tokyo, într-o garsonieră de 20 de metri pătraţi, mobilată cu un birou, o saltea pliantă și o cutie de lemn. Are un website unde scrie despre virtuțile traiului minimalist. Adio, lucruri!, prima lui carte, s-a vândut în 200 000 de exemplare în Japonia şi a fost tradusă în numeroase limbi.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.