Adolescenţi scăpaţi de sub control

Scott P. Sells

Adolescenţi scăpaţi de sub control

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Seria Cărţi bune pentru părinţi buni

Embed:

Traducere de Mihnea Gafița

„Răspunsuri realiste pentru părinţi reali şi adolescenţi reali“, scria un recenzent al acestei cărţi. Lipsa permanentă de respect faţă de părinte, fuga de acasă, abuzul de alcool, consumul de droguri, ameninţările cu sinuciderea, graviditatea la fete – dacă întâlniţi unul sau mai multe dintre aceste comportamente (şi lista ar putea continua) la adolescentul dumneavoastră, se prea poate ca el să fi scăpat de sub control.
Ce este de făcut? E cazul să recurgeţi la așa-numita „iubire dură“, spune autorul acestui ghid unic, probabil, pe piaţa noastră editorială. Metoda e dată, pas cu pas, în carte şi este ilustrată cu numeroase exemple.

„Am scris această carte pentru că literatura existentă despre creșterea copiilor și programele de consiliere nu oferă suficiente sfaturi practice și specifice cu privire la adolescenții nu pur și simplu rebeli, ci scăpați de sub control. Strategiile cuprinse în cartea de față nu au izvorât din liniștea cabinetului meu, nu se bazează pe ceea ce m-am gândit eu c-ar putea funcționa. Nu – ele provin nemijlocit de la specialiști reali, de la părinți ca și tine, ai căror copii sunt adolescenți scăpați de sub control și care mi-au spus povestea lor și au testat soluțiile propuse de mine.“ – DR. SCOTT P. SELLS

  Citește câteva pagini

Info
Scott P. Sells
Detalii produs
Scott P. Sells
Scott P. Sells

Dr. SCOTT P. SELLS este profesor de asistenta sociala la Savannah State University, SUA, si directorul Institutului Familiei din Savannah, Georgia.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.