Adolescenti scapati de sub control

Scott P. Sells

Adolescenti scapati de sub control

Humanitas / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Orice adolescent se revolta uneori impotriva autoritatii – raspunde obraznic, nu vine acasa la ora stabilita, nu-si asculta parintii sau profesorii. Exista insa adolescenti care trec dincolo de aceste accese normale de revolta: sunt permanent lipsiti de respect fata de parinti, iar uneori se angajeaza in comportamente incontrolabile si periculoase, precum fuga de-acasa, consumul de droguri ori amenintarile cu sinuciderea. Cand adolescentul ramane insensibil la intelegerea si toleranta dumneavoastra, e cazul sa recurgeti la asa-numita „iubire dura“.

Autorul acestui ghid va propune o metoda în 7 pasi cu ajutorul careia sa va restabiliti autoritatea in propria casa, pentru a va reconstrui apoi relatia afectuoasa cu copilul. Fiecare pas al aceste metode verificate este ilustrat cu cazuri reale din bogata experienta a doctorului Scott P. Sells.

„Raspunsuri realiste pentru parinti reali si adolescenti reali. Recomand calduros cartea oricarui parinte de adolescent cu adevãrat dificil, ba chiar si mai putin dificil.“

Dr. Anthony E. Wolf„Un colac de salvare pentru familiile ajunse la disperare.“

Dr. James GarbarinoAdolescenti scapati de sub control ofera strategii agresive, insa juste si rationale.“

Dr. Thomas W. Phelan„Daca va numarati printre parintii care vor idei bune, aplicabile imediat, eficiente in cazul adolescentilor turbulenti, cartea aceasta e pentru dumneavoastra!“

Dr. John Gray

Traducere din engleza de Mihnea Gafita

Info
Scott P. Sells
Detalii produs
Scott P. Sells
Scott P. Sells

Dr. SCOTT P. SELLS este profesor de asistenta sociala la Savannah State University, SUA, si directorul Institutului Familiei din Savannah, Georgia.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.