Almanahul sexului

Francesca Twinn

Almanahul sexului

Humanitas, Carte Practică / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

Almanahul sexului ne prezintă sexul în toate formele sale: natural sau contra naturii, ciudat sau convenţional, exotic sau banal. Cele mai inedite statistici şi informaţii din toate colţurile lumii şi din toate timpurile sunt cuprinse în această carte. Autoarea, Francesca Twinn, a colecţionat anecdote, legende, superstiţii, obiceiuri, citate memorabile din scriitori celebri, vedete ale showbiz-ului american sau figuri bine-cunoscute din istoria lumii, liste de cărţi şi filme de profil etc.

Ştiaţi că sexul arde 360 de calorii pe oră? Sau că, din punct de vedere biochimic, sexul nu e cu nimic diferit de consumarea câtorva porţii bune dintr-un de tort de ciocolată? Cu cine se culca de fapt Superman? Cum arăta viaţa amoroasă a împăraţilor romani?

La aceste întrebări şi la numeroase altele, pe care poate n-aţi îndrăznit să vi le puneţi până acum, găsiţi răspunsul în Almanahul sexului- sexy, concis şi instructiv.

  Citeste cateva pagini

Info
Francesca Twinn
Recenzii
Detalii produs
Francesca Twinn
Francesca Twinn

FRANCESCA TWINN a lucrat ca ziaristă la diverse publicaţii, printre care The Good Food Guide, Sports Insight, Restaurant şi revista hotelurilor Raffles, Fables. Almanahul sexului este prima ei carte.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.