Armonia lumii

Prințul Charles de Wales

Armonia lumii

Gânduri despre viitorul planetei

Humanitas, Carte Pentru Copii & Adolescenţi / Colectia: Humanitas Junior

Embed:
Pret: 43.34

Alteţa Sa Regală Prinţul Charles de Wales le transmite copiilor, în aceste pagini superb ilustrate, un mesaj esenţial — putem pune capăt distrugerii mediului înconjurător dacă găsim o cale de a trăi din nou în armonie cu Natura.
În urma preocupării de o viață, Prințul Charles a ajuns la o concluzie simplă: schimbarea poate surveni numai dacă integrăm firesc soluțiile oferite de mediul înconjurător în viața de zi cu zi; nu putem trăi frumos dacă nu ţinem seama de planeta care ne găzduieşte. Îndemnul Alteței Sale către oamenii din întreaga lume şi de toate vârstele este să încerce să găsească un echilibru cu Natura, astfel încât să putem rezolva cea mai gravă criză din istoria modernă a omenirii — şi să salvăm Planeta.

Mai multe informaţii despre Prinţul de Wales şi lucrările sale caritabile puteţi găsi la www.princeofwales.gov.uk.

  Citește câteva pagini

Info
Prințul Charles de Wales
Detalii produs
 Prințul Charles de Wales
Prințul Charles de Wales

PRINȚUL CHARLES este moştenitorul coroanei britanice. Încă din tinereţe, Alteța Sa Regală s-a distins prin acţiunile sale caritabile şi prin grija pentru mediul înconjurător. Prinţul Charles este pasionat de arhitectura tradiţională, care respectă mediul natural, de conservarea clădirilor vechi şi de agricultura ecologică.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.