Arta de a negocia

Herb Cohen

Arta de a negocia

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Traim intr-o lume in care totul se negociaza, indiferent ca esti la serviciu, acasa, cu familia ori prietenii. Sinteza a celor 30 de ani de experienta ai autorului in domeniu, cartea lui Herb Cohen este manualul perfect, ghidul practic pe care te poti baza pentru a deprinde pina la detaliu arta de a negocia.

Ne dorim o multime de lucruri: prestigiu, libertate, bani, dreptate, statut social, iubire, siguranta si recunoastere din partea celorlalti. Unii oameni stiu mai bine cum sa obtina ceea ce-si doresc. Si dumneavoastra veti deveni unul dintre acestia. De obicei, se presupune ca se bucura de rasplata doar cei talentati, constiinciosi si educati. Celor care credeau ca virtutea si munca asidua vor invinge, la final viata le-a dovedit deja contrariul. "Castigatorii" par sa fie oameni care nu numai ca sunt competenti, dar au si abilitatea de a-si "negocia" calea spre atingerea scopului. Ce este negocierea? Este folosirea informatiei si a puterii astfel incat sa modifice comportamentul in cadrul unei "urzeli de tensiune". La o analiza mai atenta a acestei definitii largi, ne dam seama ca de fapt negociem tot timpul, atat in viata personala, cat si in cea profesionala.
Herb Cohen

Peste 1.000.000 de exemplare vandute
New York Times bestseller
Traducere din engleza de Ciprian Saucan

Info
Herb Cohen
Detalii produs
Herb Cohen
Herb Cohen Herb Cohen, unul dintre cei mai celebri negociatori americani ai ultimelor patru decenii, s-a implicat serios în cateva dintre cele mai dramatice evenimente din lume – de la preluari ilegitime ale puterii în diverse state la negocieri cu teroristi care iau ostatici. În timp ce era consilier al presedintilor S.U.A.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.