Arta de a trai colorat

Gilles de Chabaneix, Stafford Cliff

Arta de a trai colorat

Humanitas, Albume / Colectia: Albume de artă

Embed:

Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidentia folosirea culorii nu numai in interioare, ci si in natura si in mediul citadin, in numeroase locuri si culturi.

Calatoria in lumea culorilor incepe cu o concentrare asupra formelor si texturilor monocrome, continuand cu nuantele de albastu care in combinatie cu albul creaza o senzatie care exprima intreaga cultura mediteraneeana. Apoi vin rosurile si rozurile in chip de culori ale luxului si traiului bun. Nuantele de galben si verde aduc in casa soarele si lumina naturala. In final, sarbatoarea vizuala se desavarseste cu un capitol are ilustreaza culorile provenite mai ales din materii naturale, transformand acest volum somptuos intr-un elogiu adus artei de a trai.

Info
Gilles de Chabaneix
Stafford Cliff
Detalii produs
Gilles de Chabaneix
Gilles de Chabaneix

Gilles de Chabaneix a fost unul dintre cei mai importanţi fotografi specializaţi în design şi lifestyle ai Franţei.
Lucrările sale au apărut în toate revistele de modă importante, printre care Elle Décoration şi Marie Claire. De asemenea, a fost principalul fotograf al seriei Style Books, publicată de Thames & Hudson.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.