atentie, gesturile va tradeaza!

Cabana Guy

Atentie, gesturile va tradeaza!

Humanitas / Colectia: Practic

Embed:

Cititi-i pe altii, dar nu va lasati cititi!

Comunicarea dintre oameni nu se rezuma la un simplu schimb de cuvinte. Intonatia vocii, atitudinea si gesturile sunt la fel de importante ca vorbele. Sau poate si mai importante... Nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti impresia ca interlocutorul dumneavoastra va ascunde ceva sau, mai rau, ca zice una si gandeste alta?
Iar, in aceste conditii, n-ar fi oare extraordinar sa intelegem limbajul mut al corpului, sa-i descifram codurile, pentru a afla secretele pe care interlocutorii nostri se tem sau evita sa le rosteasca?
Oferind explicatii sustinute de numeroase ilustratii, Guy Cabana prezinta semnificatiile celor mai neinsemnate gesture pe care le facem. Sunt studiate pozitia corpului, directia privirii, miscarile picioarelor si ale mainilor. Fiecare gest involuntar comunica un adevar mai plauzibil decat cel transmis prin limbaj verbal. O carte extreme de interesanta pentru toti, mai ales daca, prin natura meseriei, intrati in contact cu numeroase persoane necunoscute. Dar evident, medalia are si un revers. De acum incolo, si voi va trebui sa va controlati, pentru ca Atentie, gesturile va tradeaza!

 

Info
Cabana Guy
Detalii produs
Cabana Guy
Cabana Guy

Guy Cabana este profesor universitar, consilier al multor companii bine-cunoscute din Canada, SUA şi Europa şi preşedinte al DANEC Consultants Inc. , o firmă specializată în dezvoltarea resurselor umane. La Departamentul de ştiinţe Aplicate al Universităţii din Sherbrooke predă cursul „Negocierea şi mandatele internaþionale".

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.