Ca apa pentru ciocolata

Laura Esquivel

Ca apa pentru ciocolata

Humanitas, Literatură / Colectia: Raftul întâi

Embed:

Ati mancat vreodata prepelite in petale de trandafir, curcan cu migdale si susan sau champandongol? Stiati ca in Mexic fiica cea mica nu avea voie sa se marite, fiind obligata sa poarte de grija mamei varstnice? Stiati ca focul dragostei de care e cuprinsa o femeie incendiaza totul in jur? Stiati ca bucataria e centrul universului si ca exista o stransa legatura intre arta culinara si amor? Stiati ca apa e mai buna decat laptele pentru a face o cana de ciocolata buna si ca fasolea fierbe foarte repede daca ii canti?





Va puteti convinge de toate aceste lucruri citind romanul Laurei Esquivel, o combinatie de basm, telenovela si foileton in douasprezece capitole carora le corespund nu doar lunile anului, ci si o duzina de indrazneli gustative.


Plasandu-si actiunea in perioada revolutiei mexicane a lui Pancho Villa, autoarea stie reteta prozei savuroase si nu face deloc economie de ingrediente.

traducere de Cornelia Radulescu

Info
Laura Esquivel
Detalii produs
Laura Esquivel
Laura Esquivel Laura Esquivel s-a nascut in 1950, in Mexico. Inainte de a debuta ca scriitoare a fost profesoara, a infiintat un cenaclu de teatru si literatura pentru copii si a scris mai multe scenarii de film. In 1989 publica primul sau roman, Ca apa pentru ciocolata, care ii aduce un succes fara precedent, vanzandu-se in peste 4,5 milioane de exemplare si fiind adaptat pentru marele ecran.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.