Cand se imbolnaveste copilul. Ghid de simptome si îngrijiri

David Haslam

Cand se imbolnaveste copilul. Ghid de simptome si îngrijiri

Humanitas / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Ghidurile pediatrice pentru parinti presupun indeobste ca acestia cunosc deja diagnosticul copilului. Insa parintele, care de cele mai multe ori nu e medic, se confrunta in primul rand cu simptome: copilul are febra, copilul tuseste, copilul nu aude bine, pe copil il dor dintii, copilul are diaree sau constipatie, copilului i-a apãrut o eruptie pe piele s.a.m.d. Simptomele – si anume cele mai comune – au fost criteriul de de organizare a acestui ghid, adresat parintilor cu copii de pana la 12 ani.

Pentru fiecare simptom sunt descrise posibilele cauze, diferenta dintre cauzele grave si cele minore, ingrijirile pe care parintele trebuie sa i le dea copilului. Daca, dupa ce acesta a fost vazut de medic, parintele stie diagnosticul, sistemul de indici al ghidului il ajuta sa adune usor si rapid cat mai multe informatii despre boala respectiva. In sfarsit, cartea contine o anexa referitoare la medicamentele care trebuie sa existe in orice casa cu copii mici.

Traducere din engleza de Marius Constantin
Control stiintific de dr. Nicolae Muica

Info
David Haslam
Detalii produs
David Haslam
David Haslam

DAVID HASLAM este un distins medic generalist britanic. Realizează emisiuni radio cu subiecte medicale şi publică frecvent articole în revista Practical Parenting.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.