Cartea iad

Carlo Frabetti

Cartea iad

Humanitas / Colectia: Cartea de pe noptieră

Embed:

Un drac citeaza din Engels. Va aflati in iad, iar iadul seamana cu o biblioteca. Din fericire, odata cu eroul condamnat la... carte, veti descoperi solutii tot mai ingenioase ca sa treceti dintr-un iad al cartilor intr-altul, pana cand...
Carlo Frabetti, scriitor si matematician, rescrie o concentrata Divina commedia plina de umor, in care cele noua cercuri sunt pline de pacate livresti, de la editiile pline de greseli pana la carti plagiate, de la cartile violente (Mein Kampf se afla in cercul al saptelea) la cele care risipesc cuvinte si sunt zgarcite in idei.
Veti gasi in acest iad cele mai cinice definitii (diabolice, fireste) ale amorului. Excursia din biblioteca se transforma insa, datorita acelei alchimii interior-exterior specifica lecturii, intr-o calatorie prin pacatoasa noastra lume contemporana, iar logica matematica se dovedeste cea mai sigura cale de salvare.
Cartea iad
este recomandata tuturor celor carora le plac mult cartile. Pentru orice eventualitate!

Info
Carlo Frabetti
Detalii produs
Carlo Frabetti
Carlo Frabetti Nascut la Bologna in 1945, Carlo Frabetti traieste la Madrid, unde si scrie, de obicei in spaniola. Este matematician, membru al Academiei de stiinte din New York, dar in calitate de scriitor exceleaza in literatura pentru copii si adolescenti (La magia mas ponderosa, El gran juego s.a.) si, in ultimii ani, in roman.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.