Ceruri deschise, minti incuiate

Nick Pope

Ceruri deschise, minti incuiate

Humanitas, Alte Domenii, ştiinţă / Colectia: Enigmele Terrei

Embed:

Autorul a analizat un mare numar de rapoarte de observatii ale unor obiecte zburatoare neindentificate, apeland la specialisti in diferite domenii, in incercarea de a gasi explicatii satisfacatoare. In acelasi timp, a stabilit legaturi fructuase cu cei mai avizati cercetatori britanici ai fenomenului, devenind el insusi un ozenolog foarte bine informat, pastrindu-si obiectivitatea la care-l obliga functia ce-i fusese incredintata.


Rezultatul acestor multiple experiente il constituie cartea de fata. Titlul ei dezvaluie atitudinea autorului in privinta anumitor persoane si autoritati cu care s-a confruntat in perioada exercitarii mandatului sau.


Pentru ca „mintile incuiate“ reprezinta principalul obtacol in calea studierii aprofundate, lipsite de orice prejudecati, a unui mister care continua sa sfideze ratiunea umana...
traducere de Mihai-Dan Pavelescu

Info
Nick Pope
Detalii produs
Nick Pope
Nick Pope Intre 1991 si 1994, Nick Pope a fost Seful Biroului OZN din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene ale Marii Britanii. Primind un mare numar de rapoarte de observatii, a apelat la specialisti in diferite domenii in incercarea de a gasi explicatii satisfacatoare.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.