Cheia succesului

Mariana Nicolae, Victoria Seitz

Cheia succesului

Imaginea profesionala

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Doriti sa va formati si sa va mentineti o imagine profesionala dinamica, permanent adaptata la cerintele unui mediu de afaceri supus unui continuu proces de evolutie? Fie ca sunteti intreprinzatori privati, manageri din domeniul public ori tineri absolventi, Mariana Nicolae si Victoria Seitz isi combina experientele total diferite -- una romaneasca, cealalta americana -- pentru a va oferi solutii simple, aflate la indemana oricui. Incepand de la primii pasi ce trebuie facuti in vederea formarii unei imagini personale favorabile promovarii ulterioare, pe scara ierarhica, a unui debutant -- alegerea vestimentatiei corecte de serviciu, cizelarea artei de comunicare orala si scrisa etc. --, cititorul afla treptat cum poate contribui la imbunatatirea imaginii firmei a carui angajat, director sau patron este. Se pune accentul pe importanta antetului, siglei, logoului si paginii de internet, a comunicatelor si portofoliilor de presa, a redactarii unui articol, a conceperii unei reclame. Nu este neglijata, de asemenea, nici sustinerea onorabila a unui discurs public, foarte important atat pentru consolidarea imaginii personale, cat si a celei institutionale.

Toate acestea, si multe altele, contribuie la gasirea "cheii succesului"! Sfaturile celor doua autoare vor da rezultate garantate daca sunt urmate, ambele avand o bogata experienta in domeniu.

Info
Mariana Nicolae
Victoria Seitz
Detalii produs
Mariana Nicolae
Mariana Nicolae Mariana Nicolae este profesor de comunicare in afaceri la Facultatea de Relatii Economice Internationale, Academia de Studii Economice din Bucuresti, si autoare de manuale de comunicare in limba engleza.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.