Colaboreaza eficient cu strainii

John Mole

Colaboreaza eficient cu strainii

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Multi romani au astazi parteneri de afaceri, colaboratori, colegi sau patroni straini. Tot mai multi pleaca ori vor pleca sa lucreze in strainatate. Este esential pentru ei sa cunoasca mentalitatea, atitudinea la serviciu, stilul de lucru si comportamentul profesional din alte tari – intr-un cuvant, „culturile de afaceri“ straine.


Declarat la aparitie „Cartea anului“ de catre prestigiosul Financial Times, ghidul lui John Mole a devenit un bestseller international (sapte editii britanice, traduceri in zece limbi).


Autorul prezinta o extraordinara suita de portrete politice, institutionale si psihologice ale celor 15 natii din actuala Uniune Europeana, completata cu portretele americanilor, japonezilor si rusilor care lucreaza in Europa. Apoi plaseaza aceste natii pe „harta Mole“, punand in evidenta diferentele fundamentale dintre comportamentele lor in afaceri, si ofera solutii practice pentru imbunatatirea colaborarii interculturale.
traducere de Luana Stoica

Info
John Mole
Detalii produs
John Mole
John Mole Este consultant independent in domeniul „managementului transcultural“ in New York si Londra, punandu-si serviciile in slujba dezvoltarii afacerilor globale si oferind consultanta – pentru negociere, comunicare si team-building – companiilor internationale.

Lucrari:
Brits at Work: The Inside Job of Management
Mind your Manners

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.