Cum sa prinzi pestele cel mare

David Lynch

Cum sa prinzi pestele cel mare

Meditatie, constientizare si creativitate

Humanitas, Artă & Spectacol / Colectia: Biblioteca de film

Embed:

David Linch -- un mare nume al cinematografiei moderne, un reprezentant de seama al suprarealismului in aceasta a saptea arta, le-a oferit in anul 2006 tuturor admiratorilor concluziile experientelor sale de pana acum. Cei peste 30 de ani de cariera, in care a manifestat interes fata de tot ceea ce inseamna film -- inclusiv coloana sonora, lumini, efecte vizuale speciale, decoruri, metode si mijloace tehnologice de lucru --, isi gasesc chintesenta in aceasta carte, care ii explica, de fapt, nu doar viziunea regizorala, ci si atitudinea generala, adoptata zi de zi, cu orice s-ar ocupa.
Sfatul lui? Indiferent ce-am face, sa reflectam profund asupra subiectului nostru de interes, sa constientizam fiecare miscare si gest, sa ne implicam. Doar astfel pot inmuguri, apoi inflori ideile remarcabile datorita carora, in final, vom putea spune ca puterea noastra de creatie a avut un impact, oricat de mic, asupra lumii.
Lynch este un pasionat. Isi traieste viata din plin si reuseste ca, prin eforturile lui, sa ne faca si noua vietile mai frumoase.
traducere de
Catalin Mesaru

Info
David Lynch
Detalii produs
David Lynch
David Lynch

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.