Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital

Bebe Mihaescu

Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital

Humanitas, Carte Practică, Psihologie & Antropologie / Colectia: Humanitas practic de buzunar (hpb)

Embed:

In semn de prietenie ii spui, simplu, Bebe. Il stii de la televizor. Si il mai stii ca autor al unei carti care te-a invatat ceva esential: A face dragoste aproape perfect.

Noua carte a lui Bebe Mihaescu este la fel de inspirata, de nonconformista, de savuroasa. De asta data vei arunca o privire in universul terapiei de cuplu. Si ce de nastrusnicii ai sa vezi aici! Cuplul de tip „obsesie sexuala“, cuplul „ba pe-a ma-tii“, cuplul „casatorie in alb“, „Terminator“, „na-ti-o tie“, „cutu schiop“, „mosul-zmeu si juna luminoasa“, „ca la noi, la nimenea“...

In total 24 de tipuri de cuplu din Romania de azi, printre care ai sa-l recunosti, poate, si pe al tau. Povestea acestor cupluri, tiparul lor comportamental, pasii spre transformare.

In stilul lui inimitabil, Bebe Mihaescu te invata acum sa-ti aduci cuplul de la spital la bal.

Info
Bebe Mihaescu
Detalii produs
Bebe Mihaescu
Bebe Mihaescu Specialist in psihologie medicala, psihosexologie, psihologie transpersonala, psihosomatica, psihoterapie. Conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa“ din Iasi, unde preda psihologia medicala. Profesor asociat la Universitatea „Al. I.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.