Ecuațiile emoționale

Chip Conley

Ecuațiile emoționale

Câteva formule simple pentru o viață fericită și plină de succes

Humanitas, Carte Practică / Colectia: Practic

Embed:
Pret: 35

Traducere de Corina Gâdiuță și Alexandru Macovescu

Ecuațiile emoționale sunt un superb compendiu de principii generale pe care le poate aplica oricine vrea să ducă o viață împlinită și plină de sens. Chip Conley dă sfaturi izvorâte din experiență. Formulele lui sunt deștepte, folositoare și profunde.“ (DANIEL GOLEMAN, autor al cărții Inteligența emoțională)

„Dacă vrei să comunici mai ușor cu șeful tău, cu sora ta, cu vecinul sau cu copilul tău adolescent, ecuațiile emoționale te vor ajuta foarte mult. Chip Conley este unul dintre cei mai creativi antreprenori din ultimii douăzeci de ani și a construit o afacere uriașă pornind de la nevoile clientului. Chip este un lider de succes care înțelege cât de important este să știi să-ți analizezi emoțiile.“ (CHIP HEATH, autor al cărții Switch: How to Change Things When Change Is Hard)

Chip Conley, antreprenor de mare succes și avid căutător de sens în viața personală și profesională, pornește de la bogata lui experiență de viață – dublată de solide lecturi științifice și nu numai – pentru a crea un nou limbaj vizual al emoțiilor. Formulele pe care le discută ne pot ajuta să înțelegem componentele fiecărei emoții pentru a face, astfel, ordine în tumultul interior cu care ne confruntăm zi de zi. Rigoarea matematică îmblânzește în cartea de față nărăvașele afecte care de multe ori ne complică viața. Calea pe care ne-o propune Chip Conley este simplă și eficientă: dacă abordăm rațional emoțiile sau calitățile mai complexe precum anxietatea, invidia, disperarea, narcisismul, dependența de muncă, dar și bucuria, autenticitatea, credința sau înțelepciunea, vom fi mai stăpâni pe noi înșine și ne vom bucura mai mult de viață.

  Citește câteva pagini

Info
Chip Conley
Detalii produs
Chip Conley
Chip Conley

CHIP CONLEY s-a născut în 1960 în Orange, California. A făcut facultatea şi masteratul la Stanford University Business School, iar la douăzeci şi şase de ani a fondat compania Joie de Vivre Hospitality (JdV), pe care a condus-o timp de douăzeci şi patru de ani şi care avea să devină al doilea lanţ de hoteluri de tip boutique din America.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.