Educatie sexuala pentru copii si adolescenti

Meg Hickling

Educatie sexuala pentru copii si adolescenti

Humanitas, Carte Practică, Sănătate / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Sa fim sinceri: chiar daca suntem convinsi ca e spre binele copiilor (sau al elevilor) nostri sa le facem educatie sexuala, nu prea stim cum sa procedam. Adeseori, noi insine n-avem nici cunostinte prea vaste in domeniu, nici abilitatile psihologice necesare. Sau pur si simplu ne e jena sa abordam spinosul subiect al sexului… Daca nu stim sa raspundem la vreo intrebare a copiilor? Daca le spunem prea putin - sau prea mult? Daca franchetea noastra are efecte nocive?


Meg Hickling, o "profa de sex" cu multa experienta, ne vine in ajutor. Ghidul ei de educatie sexuala, celebru in Canada, porneste de la intrebarile si nelinistile reale, nu inchipuite de noi, ale copiilor si adolescentilor. Parintii, in primul rand, dar si invatatorii sau profesorii vor afla cum sa abordeze cu simplitate si umor, intr-un limbaj adecvat fiecarei varste, detalii dintre cele mai "socante", fara a afecta in vreun fel universul moral sau religios al copilului.


Meg Hickling este un nume foarte cunoscut in Canada. Pentru indelungata ei activitate didactica -- lectii de "stiinta corpului" tinute copiilor, adolescentilor si parintilor lor --, a primit importante distinctii, printre care Order of British Columbia.
traducere de Felicia si Marius Ienculescu-Popovici

Info
Meg Hickling
Detalii produs
Meg Hickling
Meg Hickling

MEG HICKLING este un nume celebru în Canada. De 25 de ani, ea ţine lecţii de „ştiinţa corpului" şi sănătate sexuală pentru copii, adolescenţi şi părinţii lor. Viziunea şi influenţa „profei de sex", cum o numesc copiii, au fost recompensate cu nu mai puţin de cinci distincţii, între care Ordinul Columbiei Britanice.

Foto © Sherri Koop

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.