Evanghelia pierduta a lui Iuda

Bart D. Erhman

Evanghelia pierduta a lui Iuda

Despre tradator si tradare dintr-o noua perspectiva

Humanitas, Istorie, Religie / Colectia: în afara colecţiilor

Embed:

De-a lungul traditiei crestine, Iuda a fost infatisat drept marul putred din cosul apostolic. Nicaieri in traditia crestina nu a fost tratat cu bunavointa. Pana acum. In Evanghelia pierduta a lui Iuda, protagonistul este singurul dintre ucenici care l-a inteles pe Isus. Doar Iuda a intrezarit adevarul. De aceea, numai lui i-a daruit Isus revelatia...

Evanghelia pierduta a lui Iuda e o carte slefuita ca o bijuterie. Inteligenta, vie, accesibila oricui, ea ofera o perspectiva stralucita asupra cercetarii stiintifice a uneia dintre cele mai surprinzatoare evanghelii din lumea Bisericii timpurii. Este o lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Iuda si Evanghelia lui Iuda." (Profesor Marvin Meyer, Catedra de studii crestine, Chapman University)

Info
Bart D. Erhman
Detalii produs
Bart D.  Erhman
Bart D. Erhman

BART D. EHRMAN este seful Departamentului de studii de religie din cadrul North Carolina University, Chapel Hill. si-a facut studiile de masterat si doctorat la Princeton Theological Seminary, unde a absolvit, în 1985, magna cum laude.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.