Fericirea autentica

Martin E.P. Seligman

Fericirea autentica

Ghid practic de psihologie pozitiva

Humanitas, Carte Practică, Psihologie & Antropologie / Colectia: Humanitas practic

Embed:

Unii oameni se nasc mai fericiti decat altii, dar cu totii avem sanse egale la fericire. Pornind de la aceasta premisa, Martin Seligman dezvolta, in ultima sa carte, tema fericirii autentice in societatea moderna. In viziunea lui Seligman, oricine poate fi pe deplin fericit daca urmeaza cativa pasi simpli, pornind de la un set de valori universal valabile.

In prezent profesor de psihologie la Universitatea din Pennsylvania, fost presedinte al Asociatiei Psihologilor din America, Martin Seligman este autorul a peste 20 de carti, Fericirea autentica fiind un bestseller in domeniul psihologiei pozitive. Fericirea autentica este o faimoasa carte de psihologie, o abordare in stil modern a unei mai vechi ravne omenesti, pe care Aristotel a numit-o "viata buna".
traducere de
Cristina Popa

Info
Martin E.P. Seligman
Detalii produs
Martin E.P. Seligman
Martin E.P. Seligman

MARTIN E.P. SELIGMAN (n. 12 august 1942) este un reprezentant de prim rang al şcolii americane de psihologie cognitivă, fondată de Aaron T. Beck şi Albert Ellis. Este profesor de psihologie la University of Pennsylvania şi fost director al American Psycholo gical Association. Domeniile sale predilecte de cercetare sunt psihologia pozitivă, depresia, optimismul şi pesimismul.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.